Razvan Petre si Marius Stoica matinalii BucurestiFm isi aduna trupele!

Astazi in Bucuresti Mall Vitan, incepe prima batalie muzicala din cadrul proiectului Undercover – Batalia Trupelor!

In fiecare miercuri de la 7 seara, pana pe 15 iunie,10 formatii se lupta  pentru supremație si pentru un loc in playlist-ul BucurestiFM.

Startul evenimentului s-a dat miercuri 8 mai. Calin Goia si Cornel Ilie au tras la sorti ordinea intrarii in concurs si piesa pe care cele doua trupe o vor reinterpreta in maniera proprie.

Seara a continuat cu un superconcert Voltaj.

Primii competitori sunt Stereo Boulevard si Special Guest Orchestra. Cele doua formatii vor sustine cate un miniconcert si vor incerca sa-i faca pe spectatori sa uite de JP Cooper si sa-i surprinda cu interpretari originale ale piesei, ”She is on my mind”.

Fanii și ascultătorii BeFM (98.3 FM) sunt asteptati astazi de la ora 19.00, in Bucuresti Mall Vitan sa isi sustina trupa preferata, pe care o pot vota cu un simplu like pe Instagram-ul București FM incepand din aceasta seara de la  ora 22.00 pana duminica la ora 22.00.

Trupele care vor aduna cele mai multe like-uri pe pagina BucurestiFm de instagram vor intra in finala pe 19 iunie, cand cei doi jurati, alaturi de public, le vor puncta prestatia. Evenimentul se va incheia cu Vunk in concert

CORNEL ILIE s-a implicat în proiectul ”Undercover- Bătălia Trupelor” pentru că: “Îmi place să provoc artiștii să ceară mai mult de la ei înșiși, îmi place să ajut, îmi place să descopăr oameni și artiști noi. Mă aștept să descopăr viziune, chiar și în coverurile lor. Dar sper să ascult și piese proprii. Trupele care vor aduce personalitate și vor arăta și creații proprii vor fi avantajați, din punctul meu de vedere.”

CĂLIN GOIA spune: “Mi s-a părut o idee interesantă si m-am implicat din același motiv pentru care am înființat și Școala de muzică Voltaj Academy: de a-i ajuta pe acești muzicieni în devenire cu experiența mea.”