S-a lansat videoclipul piesei „Tough Love” de la Avicii

„Tough Love”, noul single semnat Avicii, se bucură acum de un material video de o sensibilitate copleșitoare, care a fost regizat de către Fredrik Benke Rydman și produs de Christian Kuosmanen.

Ideea ce stă la baza videoclipului piesei „Tough Love” se materializează sub forma unei coregrafii hipnotice, a cărei execuție aduce împreună o serie întreagă de elemente opuse, menite a sugera amalgamul și frenezia sentimentelor generate de tumultul unei iubiri pasionale. Povestea creionată prin mișcările celor doi dansatori încorporează elemente simbolice puternice, chiar brutale, cărora li se suprapun o gingășie și o eleganță incontestabile.

Regasită pe albumul „TIM”, produsă și scrisă de către Avicii, în colaborare cu Vincent Pontare și Salem Al Fakir (Vargas & Lagola), piesa „Tough Love” exprimă dorința lui Avicii de a descoperi noi teritorii muzicale, aducând la viață un corp omogen de sunete, ce îți vor intra automat în cap.
Al Fakir și Pontare se numără printre cei mai fideli colaboratori ai lui Avicii, alături de care acesta a lucrat pentru piese precum „Silhouettes”, „Hey Brother”, „Without You” și multe altele. După ce a explorat muzica specifică Indiei de nord, în primăvara anului 2018, Tim i-a contactat pe cei doi și le-a arătat descoperirile sale.
„Tough Love” este cel mai recent single lansat de pe albumul „TIM”. Când Tim Bergling a murit, întregul material era aproape gata. A lăsat în urmă o colecție de piese aproape terminate, împreună cu note, conversații prin e-mail și mesaje legate de noile piese. Compozitorii ce au ajutat la procesul de lansare al albumului au făcut tot posibilul pentru a conserva și exploata viziunea artistică a lui Avicii asupra muzicii.

RADOR – 15 mai