AMNA lanseaza „Milioanele de suflete”, feat. Edward Sanda

Dupa ce a colaborat cu Dorian Popa pentru „Banii”, AMNA lanseaza „Milioanele de suflete”, featuring Edward Sanda. Compusa de cei doi artisti in studiourile Famous Production si lansata alaturi de Cat Music, „Milioanele de suflete” este o poveste „visatoare” de dragoste, cu un mesaj optimist ce se imbina cu imaginile fresh, filmate la malul marii, in regia lui Silviu Mindroc.
„Mi-am dorit mult sa colaborez cu Edward pentru ca e un artist talentat, cu foarte mult potential, iar lucrurile s-au legat foarte frumos si natural in studio cand am inceput sa lucram la single. «Milioanele de suflete» este o piesa fresh, de vara, care va ajunge, speram noi, in sufletele voastre. La filmari, m-am simtit exact ca in concediu, nici nu putea sa imi stea mintea la clip pentru ca eram la mare si simteam toata euforia. Eram cu capul in nori, cu gandul la valurile marii, nisipul fin si soarele care ardea”, declara AMNA.
„Ma bucur mult ca am avut ocazia sa colaborez cu AMNA. Este o artista talentata si cred ca piesa pe care am compus-o impreuna va ajunge la sufletele oamenilor”, adauga Edward Sanda.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „In oglinda” (feat. Robert Toma) si „Arme” (feat. What’s UP), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Anul acesta, artista a lansat „De Cate X Vrei Tu” si a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. Apoi a lansat „Ce ramane de facut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesa „Banii”, alaturi de Dorian Popa. In plus, de patru luni, artista posteaza saptamanal pe canalul sau de YouTube cover-uri precum „Un actor grabit”, „Tu n-ai avut curaj”, „A fost iubire”, „Mai frumoasa”, dar si creatii proprii precum „Mama” si „14 Februarie”.

Edward Sanda a debutat cu piesa si clipul „Doar pe a ta”, un featuring cu Ioana Ignat, ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese precum „Haine scumpe”, „Nicio zi fara tine”, dar si „In palma ta” (alaturi de Ioana Ignat), care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

RADOR – 21 mai