Casele Memoriale ale MNLR în BAZAR de Cotroceni

Muzel Național al Literaturii Române – Casa Memorială „Ion Minulescu și Claudia Millian” și Casa Memorială „Liviu și Fanny Liviu Rebreanu” se alătură BAZAR de Cotroceni, sâmbătă, 25 mai – duminică, 26 mai 2019.

Te așteptăm la plimbare și în vizită!

Pentru al doilea an, în cadrul evenimentului Bazar de Cotroceni, locuitorii cartierului și micile afaceri din zonă își deschid curțile, atelierele, terasele și inimile și vă așteaptă la promenadă. Scoatem la mezat ce mai avem prin casă: haine sau bijuterii, obiecte decorative sau practice, mobila sau jucării și alte „little treasures” din cufărul vechi. Pe principiul „dacă voi nu le vreți, noi le vrem” peste 40 de vecini au decis să-și deschidă pentru o zi grădinile și să le umple cu lucrușoare care le prisosesc. Fără restricții, fără taxă de participare.

Peste 40 de business-uri din cartier – restaurante, bistrouri, ceainării, cafenele, ateliere de creație, galerii de artă, showroom-uri – pregătesc și ele activități speciale și-ți vor asigura ceva bun de băut, de mâncat, de ascultat sau de cumpărat.Tema ediției fiind RECICLAREA, vom invita oamenii să semneze petiția „Vrem soluții de reciclare în cartier!” prin care cerem autorităților să găsească soluții pentru implementarea unei soluții de reciclare în cartier.

În plus, vor fi organizate jam session-uri de jazz, târguri de vinyl-uri, schimburi de plante, proiecție de film documentar adus de festivalul OneWorld România, antrenament de alergare în grup, Bingo arhitectural, paradă de mașini retro, introducere în istoria parcelărilor din cartierul Cotroceni și multe alte surprize.

Este o ocazie de promovare a valorilor comunității, de implicare în viața socială și de stabilire a unor relații cu potențialii clienți din proximitate. Eveniment în cadrul Romanian Design Week 2019.

Harta locațiilor: http://bit.ly/2VvMZik
Harta printată: va fi disponibilă în timpul evenimentului, la mai multe puncte din cartier
Eveniment Facebook:https://www.facebook.com/events/380761875857916/
Website: http://www.incotroceni.ro/