Anulare concert 31 mai, Sala Radio

Concertul Orchestrei Naţionale Radio, programat vineri, 31 mai (ora 19:00), la Sala Radio, se anulează.

În contextul vizitei Sanctitatii Sale, Papa Francisc, în România, străzile adiacente Sălii Radio vor fi închise traficului la data menţionată.

Evenimentul va fi programat la o data ulterioară – în cursul stagiunii 2019-2020, şi va fi anunţat la momentul respectiv prin mijloacele de comunicare ale instituţiei.

Spectatorii care au achiziţionat bilete la concertul din data de 31 mai vor primi contravaloarea biletelor achitate astfel:

– Persoanele care au achiziţionat de la casa de bilete a Sălii Radio (Str. General Berthelot, nr. 60-64) se pot prezenta între 28 şi 31 mai, între orele 13:00-19:00, pentru a obţine contravaloarea biletelor.

– Persoanele care au achiziţionat bilete prin intermediul www.bilete.ro şi doresc să recupereze contravaloarea biletelor achiziţionate (fără taxele de curierat sau de transfer bancar – conform condiţiilor de vânzare de bilete ale www.bilete.ro) o vor putea face între datele de 28 mai – 11 Iunie, prezentând biletele achiziţionate şi codul comenzii de bilete la casieriawww.bilete.ro, situată pe Calea Griviţei nr. 143, Bucureşti, Sector 1 – în incinta Hotel Ibis Gara de Nord.

– Persoanele care sunt în imposibilitatea de a ajunge la sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier/poştă la sediul Bilete.ro (până la data de 11 Iunie – dată la care biletele trebuie să ajungă în sediul bilete.ro), contravaloarea biletelor returnându-se în contul indicat de persoana care a achiziţionat biletele.

– Dacă aţi achiziţionat bilete prin modalitatea de plată şi livrare E-bilet, comanda va fi procesată în decursul acestei saptămâni, urmând să primiţi contravaloarea biletelor în contul în care au fost achitate.

Vă mulţumim pentru întelegere!