Lucrările de reparaţii de pe Autostrada Soarelui, suspendate în perioada 15 iunie – 15 septembrie

Realizator: Toate lucrările de reparaţii de pe Autostrada Soarelui vor fi suspendate în perioada 15 iunie – 15 septembrie, a anunţat astăzi ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, după o întâlnire cu patronatele din turism. El a precizat că în sezonul estival pe A2 se va circula fără astfel de restricţii.
Răzvan Cuc: Până vineri se vor finaliza toate lucrările care sunt începute acum pe autostrada A2 şi am convenit de asemenea, împreună cu domnul /Murat/, că vom reîncepe lucrările, inclusiv tronsonul care a fost semnat săptămână trecută, vom începe după 15 septembrie. Cred că a fost o greşeală de comunicare şi din partea celor de la companie, pentru că trebuiau să facă nişte lucruri preventive şi să anunţe exact cum se vor desfăşura lucrările de modernizare pentru autostrada A2.
Realizator: Reporterul Radio România Actualităţi, Alex Lancuzov, aminteşte că Federaţia Patronatelor din Turism a ameninţat că nu va mai plăti taxele la stat şi a cerut demiterea şefului Companiei de Drumuri, ca urmare a problemelor de trafic cauzate de lucrările cu restricţii de pe Autostrada Soarelui./ilixandru/ilapadat

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (11 iunie)