Apel al preşedintelui PNL adresat parlamentarilor puterii de a-şi reconsidera poziţia faţă de votul asupra moţiunii

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că moţiunea de cenzură care va fi dezbătută astăzi reprezintă punerea în practică a voinţei cetăţenilor exprimată la alegerile din 26 mai şi la referendumul pe teme de justiţie.

La finalul şedinţei conducerii partidului, el a spus că, până la momentul votului, mai este timp pentru negocieri şi a făcut un apel la parlamentarii puterii să-şi reconsidere poziţia faţă de votul asupra moţiunii.

Ludovic Orban: În ceea ce ne privește pe noi, avem conștiința datoriei împlinite, am făcut tot ce depinde de noi pentru a determina ca moțiunea de cenzură să fie sprijinită de un număr cât mai mare de parlamentari şi le mai adresez, chiar dacă în discuțiile individuale le-am spus parlamentarilor PSD și ALDE cu care am vorbit, le mai adresez public încă un îndemn. Aveți două variante: să vă încetați cariera politică, rămânând complicii acestui regim toxic pentru România sau aveți şansa de a vă reabilita în fața cetățenilor români, votând moțiunea de cenzură./csimion/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 18 iunie