Single-ul „Runaway” de la Sebastian Yatra, Daddy Yankee, Natti Natasha și Jonas Brothers atinge succesul global

La doar câteva zile după cei mai în vogă artiști ai momentului – Sebastian Yatra, Daddy Yankee, Natti Natasha și Jonas Brothers – au surprins pe toată lumea cu lansarea piesei „Runaway”, single-ul a reușit să ia cu asalt întreg peisajul muzical internațional.
„Runaway” a debutat în clasamentul global al Spotify în 57 de țări, a făcut peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube, este #1 în trending în 12 țări și ocupă poziția a patra în topul general și a urcat vertiginos în clasamentele platformelor digitale în peste 46 de țări, aceste performanțe întâmplându-se în doar trei zile.
Succesul piesei „Runaway” a propulsat instant cariera lui Sebastian Yatra și l-a făcut cunoscut ca fiind, cel mai probabil, creatorul imnului acestei veri. Videoclipul piesei a strâns peste 35 de milioane de vizualizări și a fost #1 în trending în 12 țări, s-a poziționat printre primele trei locuri în 6 țări și în top 15 în 28 de țări.

Vezi videoclipul aici: https://www.youtube.com/watch?v=FjIfxEXOcxo

În ceea ce privește clasamentul iTunes, „Runaway” a debutat în top 5 în Argentina, Chile, Columbia, Mexic, Peru și Slovenia, în top 30 în 6 țări, printre care și Arabia Saudită, Cehia, Ungaria și Vietnam și a intrat în clasamentul general în alte 40 de țări.
„Runaway” de la Sebastian Yatra, Daddy Yankee, Natti Natasha și Jonas Brothers reprezintă o victorie de netăgăduit pentru muzica latino, care prin intermediul acestei colaborări-fenomen reușește să domine clasamentele muzicale din toată lumea.
„<Runaway> este un cântec puternic, plin de energie și culoare, iar colaborarea cu Jonas Brothers, Daddy Yankee și Natti Natasha a fost un vis devenit realitate. Le sunt recunoscător până la cer și sper ca această piesă să rezoneze cu fanii de toate vârstele. <Runaway> e făcută să fie o piesă pentru toată familia”, declară Sebastian Yatra.
„Când s-a ivit ocazia să lucrăm cu Yatra, Natti și Daddy Yankee, nu am stat pe gânduri. Suntem mari fani ai muzicii latino și suntem foarte încântați să le prezentăm fanilor prima noastră pisă în spaniolă”, declară Jonas Brothers.
„Runaway” este o piesă de vară, care evocă bucuria de a trăi și unul dintre cele mai appreciate materiale din ultima perioadă care a reușit să cucerească pe loc inimile fanilor și a stârnit un adevărat fenomen în media.