E vara ta, e Radio Vacanţa! Din 1 iulie, pe frecvenţele Radio Constanţa

Începând de luni, 1 iulie, poveştile verii se aud la Radio Vacanţa! Programul estival este disponibil on air, pe litoral şi în Delta Dunării, dar şi online, pe radiovacanta.ro.

Cel mai îndrăgit program estival se va auzi pe frecvenţele Radio Constanţa (100,1 FM Constanţa şi Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea şi 106,2 FM Sulina), până pe 8 septembrie, între orele 10:00 – 19:00. Sub sloganul E vara ta, e Radio Vacanţa!, în fiecare zi, vor fi nouă ore de program energizant şi jovial, transmise în direct de pe litoral, din Vila numărul 1, Mamaia.

La Radio Vacanţa, se vor auzi hiturile verii, dar şi cele mai importante ştiri de la mare şi din Delta Dunării. Programul introduce ascultătorii în atmosfera vacanţei perfecte, oferindu-le reportaje, recomandări turistice, dar şi informaţii utile. La fel ca în fiecare an, nu lipsesc interviurile cu personalităţi din diverse domenii de activitate şi nici relatările, în direct, de la evenimentele ce dau tonul distracţiei la mare.

Programele estivale pot fi accesate şi online, pe site-ul radiovacanta.ro. Sunt disponibile patru stream-uri, astfel încât ascultătorii să poată alege stilul de muzică preferat.

Radio Vacanţa Hits aduce cele mai iubite şi ascultate piese, iar muzica petrecerilor estivale, atât de îndrăgite de tineri, se aude pe stream-ul Radio Vacanţa Dance. Cei care îşi doresc să asculte muzică relaxantă, cu accente exotice, au la dispoziţie Radio Vacanţa Lounge, iar ascultătorii care vor să se bucure din nou de muzica anilor de început ai Radio Vacanţa pot accesa Radio Vacanţa Nostalgic. Programul online este disponibil 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

În plus, radiovacanta.ro oferă cititorilor conţinut informativ despre tot ce se întâmplă pe litoralul românesc şi în Delta Dunării.

Radio Vacanţa a rămas, de-a lungul a peste 50 de ani de existenţă, un reper în preferinţele românilor. Cu acoperire în zona litoralului şi a Deltei Dunării, Radio Vacanţa oferă programe estivale atractive şi unice în ţara noastră.

RADOR – 28 iunie