De luni vor fi impuse restricții parțiale de circulație pe DN 7 -Valea Oltului

De astăzi, timp de aproximativ două săptămâni, vor fi impuse restricții parțiale de circulație pe DN 7 Valea Oltului, la ieșirea din stațiunea Căciulata către Brezoi.

Zilnic, până pe 9 august, între orele 6:00 şi 14:00, vor fi lucrări de reparații la viaductul de la kilometrul 201 și se va circula dirijat pe jumătate de cale. Cu alte informații din trafic vine acum în direct reporterul nostru Alexandru Lancuzov.

Realizator: Alex, bună dimineața! Te ascultăm!

Reporter: Bună dimineața! La podul peste Argeș de pe autostrada A1 București-Pitești, coloana a depășit deja 5 km. Pe sensul de mers dinspre Pitești către capitală, la kilometrul 36, este deschisă o singură bandă cu lucrări de reparații. Foarte mulți șoferi vin în București sau merg către Autostrada Soarelui. Într-adevăr, zilele de luni sunt mai aglomerate pe A1, dar nu s-a mai întâmplat să avem o coadă de peste 5 km în timpul săptămânii, ci doar duminică, la întoarcere.

Conduceți prudent și pe DN7 la Morărești- Dedulești, kilometrul 152, lucrări de consolidare cu restricții, trafic aglomerat în coloană. Un alt pod cu probleme este cel dintre Sebeș și Alba Iulia, podul peste Mureş de pe DN1 județul Alba intră din nou în reparații, pentru că este o zonă foarte aglomerată, intervențiile la rosturile de dilataţie se vor efectua exclusiv pe timpul nopții timp de aproximativ două luni.

În județul Brașov se reiau lucrările de asfaltare pe DN 73A dinspre Râșnov către Predeal, avem și plombări pe DN13 în zona Pădurea Bogătii, între Brașov și Sighișoara. În Ilfov, pe centura București Sud, cozi pe kilometri buni la Domnești, dar și la Glina către Autostrada Soarelui, iar în București se menţin restricţiile parţiale în zona Piaţa Constituţiei, pe bulevardele Unirii şi Libertăţii, pentru că şi diseară este programat un concert./ahincu//practica/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 22 iulie