Tren suplimentar între Capitală și Litoral

CFR Călători informează că în zilele de 27, 28 iulie și 03, 04, 14, 15, 16, 17, 18 august, pentru preluarea fluxului de călători către litoral, va circula suplimentar trenul IR 12583 pe ruta Bucureşti Nord (plecare 11:15) – Constanţa (sosire 13:37).

Trenul va avea opriri în staţiile Ciulniţa (12:16), Feteşti (12:38), Cernavodă Pod (12:54) şi Medgidia (13:12).

Recomandăm tuturor călătorilor să își procure biletele de tren cu ANTICIPAȚIE și ONLINE de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit și cușetă. 

 Biletele pot fi achiziționate: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR şi de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, la cumpărarea cu anticipație reducerea este de peste 10% în funcție de numărul de zile. În plus, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%. Reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/, 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații.