Ancheta în cazul adolescentelor dispărute din Caracal este în plină desfăşurare

Ancheta în cazul adolescentelor dispărute din Caracal este în plină desfăşurare. Suspectul a fost dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, în Slatina. Cu ultimele detalii, corespondenta noastră Laura Stoican.

Reporter: Percheziţiile la casa bărbatului din Caracal cercetat în cazul dispariției fetei de 15 ani s-au încheiat după miezul nopții, iar suspectul a fost dus la Slatina pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

La plecare anchetatorilor sutele de oameni strânși în fața casei au creat o busculadă în jurul mașinilor, fiind supărați că forțele de ordine nu au intervenit prompt pentru salvarea fetei, iar o persoană a aruncat cu ouă în jandarmii care păzeau intrarea şi a fost ridicată de polițişti.

Trebuie să mai spun că ancheta în cazul crimei de la Caracal a fost declinata de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt către DIICOT Craiova, potrivit unor surse judiciare. DIICOT Craiova a solicitat ieri Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt să preia ancheta în dosarul dispariției fetei din Caracal, pentru a-l reunit cu un dosar privind dispariția unei alte adolescentă de 18 ani. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă ani grei de închisoare./mnecula/gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 27 iulie