Zeci de mii de turişti au luat şi în acest weekend drumul litoralului

Zeci de mii de turişti au luat şi în acest weekend drumul litoralului. Au parte şi zilele acestea de o suită de evenimente, de la concerte, alergări, curse de maşini sau piese de teatru. Are detalii corespondentul nostru Sorin Cealera.

Reporter: Weekendul a început cu o seară caldă și o atmosferă incendiară în Piața Ovidiu din Constanța, plină ochi la debutul seriei de concerte live din această vară. Au fost Ștefan Bănică Jr. și VH2, vor urma astăzi Voltaj, 3 Sud Est, Connect-R și Antonia, iar duminică seară Cristi Minculescu și Celelalte Cuvinte.

Şi la Năvodari pe Stadionul Flacăra, Zilele orașului vor fi celebrate cu muzică pentru toate gusturile, de zeci de artiști români. Iubitorii de mișcare sunt așteptați astăzi după ora 21:00 pe plaja din Constanța la Aqua Challenge, maratonul de înot în mare la care copiii au parte de o cursă specială.

Tot astăzi la ora 19:00 în Mamaia se dă startul în cursa The Colour Run Love Tour, în care concurenții vor începe alergarea îmbrăcați în alb și vor fi vopsiți din cap până în picioare după fiecare kilometru parcurs.

Pentru pasionații de motoare o excursie în nordul județului Constanța ar fi ocazia poate unică de a urmări pe traseul echipajele participante la Ford V Rally Raid, un adevărat Dakar al Dobrogei; și evident, sudul litoralului îi așteaptă pe turiști cu ofertă artistică bogată, de la piesele jucată la Teatrul de Vară Jupiter, Grădina de Vară Saturn sau Grădina Farul din Mangalia, la concertele din Mega Discoteca Tineretului, Costinești, unde vine astăzi Carla’s Dreams și cele de pe plaja din Vama Veche, cu Bosquito în această seară./mnecula/gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 27 iulie