Circulația închisă sâmbătă la Beliș

Traficul auto va fi închis pe DN1R, de la km 29 (Complex Turistic Beliș Fântanele, zona barajului) pâna la km 43 (Poiana Horea), în data de 17 august 2019, între orele 10 și 16. De asemenea, accesul de pe drumurile adiacente înspre porțiunea de drum închisă – inclusiv dinspre Mărisel – va fi interzis în intervalul de timp mai sus menționat.

Traficul va fi restricționat pentru desfășurarea competiției ENDURACE Triathlon powered by FORTECH de la Beliș, jud. Cluj.

*

Înoată, mergi cu bicicleta, aleargă!

Cea de-a patra ediție a competițiilor sportive de triatlon și înot din seria ENDURACE va avea loc pe 17 și respectiv 18 august la Beliș.

Sâmbătă concurenții se vor întrece în cele două probe ale ENDURACE Triathlon powered by FORTECH – olimpică și half. La proba half – cea mai solicitantă – ei vor înota 1.9km, vor parcurge pe bicicletă traseul de 89km și vor alerga 18km, fără pauză.

La proba olimpică – cea mai rapidă – concurenții se vor întrece pe distanțe ceva mai mici, dar totuși considerabile: 1.5km înot, 39km ciclism și 9km alergare.

Competițiile fac parte din circuitele naționale ale Federației Române de Triatlon.

Înoată 2.5km, 5km, 10km

Duminică, la ENDURACE Swimming Marathon powered by FORTECH, concurenții se întrece înot într-un timp limită de 5 ore! Ca și la edițiile precedente, cei mai mulți concurenți se întrec la proba de 10km.

Cei mai buni atleți din România vor fi la Beliș în weekend

La start sunt așteptați peste 300 de sportivi profesioniști și amatori, din țară și strainătate. Cei mai mulți se vor întrece sâmbătă, la triatlon, un sport din ce în ce mai popular în România.

Locație și ora de start

Startul competițiilor va avea loc, în ambele zile, în zona Complexului Beliș-Fântânele, județul Cluj, în apropiere de baraj.

Sâmbătă sportivii iau startul la ora 9:30, iar duminică la ora 10:00.

Organizatorul

Seria ENDURACE este organizată de Clubul de Înot și Triatlon Orca, cu sprijinul companiei software Fortech, în calitate de sponsor principal și al partenerilor și susținătorilor: Monu Sportsware, FRTRI, Autoworld, Soft Economic, ECS, Serviciul Public Salvamont Cluj, Primăria Râșca, VIACLUJ.TV

Mai multe detalii despre competițiile ENDURACE gasiți pe site: http://club-orca.ro/triatlon/triatlon-belis

Asociația sportivă de înot și triatlon Clubul Orca a fost înființată în 2008, cu scopul de a promova activitățile sportive de profil. Asociația organizează mai multe competiţii sportive de înot și triatlon pe parcursul unui an, în diverse locații din țară.

Clubul Orca Cluj-Napoca

str. Mărăşeşti nr. 69, 400055 Cluj-Napoca

Telefon: 0723873073

E-mail: office@club-orca.ro

Internet: www.club-orca.ro

Facebook: https://www.facebook.com/clubulorca/

RADOR – 16 august