Infotrafic

La Aeroportul Băneasa, din zona de Nord a Capitalei, peste două ore se deschide Expoziţia de Aviaţie Generală, dedicată celui mai mare show aerian din România. Bucharest International Air Show – BIAS – va avea loc mâine, de dimineaţă până seara, la Aeroportul Băneasa. Tot azi încep şi antrenamentele piloţilor care vor evolua la această ediţie a evenimentului. Intrarea este liberă.
Pentru acest sfârşit de săptămână aşteptăm un trafic intens pe Autostrada Soarelui, pe DN 1 Valea Prahovei, dar şi pe tronsoanele de altitudine de pe Transfăgărăşan şi Transalpina. Acum nu sunt probleme majore de fluenţă pe A2, spre mare, până la ora 22:00. Pe sensul spre Constanţa este restricţie de trafic greu, interdicţia de tonaj se aplică tot până la ora 22:00, pe ambele sensuri, şi pe DN 39 Agigea-Mangalia.
Adaptaţi viteaza pe segmentul Bucureşti-Fundulea. Restricţie de viteză 80 de kilometri pe oră din cauza carosabilului deteriorat. Păstraţi distanţa de siguranţă mai mare la staţiile de taxare, la Podurile Feteşti şi Cernavodă, dar şi la Agigea la ieşirea de pe autostradă.
Pentru zonele de munte din Prahova şi Braşov nu sunt anunţate restricţii pe DN 1 Valea Prahovei. Pe DN 73, în Braşov sunt patru semafoare, între Bran şi Râşnov. Tronsoane reasfaltate pe DN 73 A, de la Râşnov către Predeal.
Pentru DN 7, la Deduleşti, în Argeş, trafic fără restricţii în zona cu lucrări de consolidare de la kilometrul 152. Pe Valea Oltului principala recomandare este de asigurare temeinică la depăşiri. Ultima informaţie, de la CFR Infrastructură, de mâine până pe 29 august, peste 20 de trenuri vor circula pe trasee modificate sau chiar se anulează pe unele tronsoane, pentru că sunt programate lucrări la Ghioroc, în judeţul Arad, dar şi pe segmentul Simeria-Deva, în judeţul Hunedoara – ne informează Alex Lancuzov, reporter RRA./atataru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 august