Invitație conferința de presă Festivalul SoNoRo 2019

Dragi prieteni ai Festivalului SoNoRo,

Vă invităm la conferința de presă dedicată ediției de anul acesta a Festivalului SoNoRo, care ajunge în al XIV-lea an de existență.

Conferința va avea loc luni16 septembrie, ora 10:30, la MARe/Muzeul de Artă Recentă

 Evenimentul va începe cu un recital susținut de muzicianul Justus Grimm și va include un tur ghidat al muzeului.

Vor vorbi: Răzvan Popovici, Directorul Executiv SoNoRo, și Erwin Kessler, directorul MARe/Muzeul de Artă Recentă, gazda conferinței de presă.

Cea de-a XIV-a ediție a Festivalului SoNoRo va avea loc în perioada 1-17 noiembrie 2019, în București, Sibiu și Cluj-Napoca. Anul acesta, Festivalul SoNoRo va purta numele DaDa și va fi dedicat puternicei energii creatoare a fenomenului dadaist, pornit la începutul secolului XX, în Zürich, de un grup de artiști europeni, organizat în jurul scriitorului de origine română, Tristan Tzara.

30 de muzicieni din 25 de țări europene, artiști cu o carieră internațională prodigioasă au răspuns cu un „DaDa” accentuat invitației lui Răzvan Popovici și Dianei Ketler, directorul artistic. În acest sens, așa cum dadaiștii doreau să arate sensul real al vieții, ediția curentă a Festivalului își propune să arate sensul real al muzicii de cameră, prin activarea simțurilor dincolo de obișnuit, facil și previzibil.

RADOR (10 septembrie)