Katy Perry și noul ei single – „Harleys in Hawaii” – ne promit călătoria vieții

Odată cu lansarea single-ului & videoclipului „Harleys in Hawaii”, Katy Perry invocă spiritul unei veri eterne și ne poartă în călătoria vieții – adrenalină, cocktail-uri irezistibile și pasiunea unei aventuri exotice.
Compusă în colaborare cu Charlie Puth, Johan Carlsson și Jacob Kasher (alături de care a lucrat și pentru cel mai recent single al său, „Small Talks”), „Harleys in Hawaii” de la Katy Perry este o piesă care, încă de la prima ascultare, vine cu promisiunea deconectării de la stresul cotidian și reușește să risipească orice griji și probleme. Videoclipul piesei, regizat de către Manson (Pau Lopez, Gerardo del Hierro și Tomas Pena), invocă tema libertății, exprimată prin pretextul unei călătorii de neuitat.
„Harleys in Hawaii” este cel de-al treilea single extras de pe următorul album al artistei. Noua piesă succedă lansarea single-urilor „Small Talk” și „Never Really Over” – certificat cu disc de aur, care a marcat reîntoarcerea lui Katy în atenția publicului, după lansarea din 2017 a albumului „Witness”.