La doar 24 de ore de la „Lose You To Love Me”, Selena Gomez ne arată şi latura sa puternică și lansează piesa „Look At Her Now”

Ascultă / Descarcă piesa (https://umusic.lnk.to/LookAtHerNow)

La doar o zi distanță de lansarea celui mai emoționant single al acestui sezon, Selena Gomez ține să le ofere fanilor pachetul complet prin aducerea în prim-plan a unei piese surpriză, „Look At Her Now”, o veritabilă demonstrație de forță, ce marchează evoluția personală și încrederea în sine ale superstarului.

„Look At Her Now” este o piesă despre puterea curajului și a perseverenței, scrisă în colaborare cu Julia Michaels, Justin Tranter și Ian Kirkpatrick („Bad Liar”).

„Am simțit că trebuie să lansez aceste piese, una după cealaltă, pentru a spune integral o poveste despre cum un om se poate ridica, indiferent de provocările pe care viața i le aduce. Trebuie să pui capăt vocilor care te perturbă și să trăiești după propriile legi”, declară Selena Gomez.

Piesa „Look At Her Now” este însoțită de un videoclip ce pune accentul pe o coregrafie fermă, clip regizat de către Sophie Miller. Şi acest clip, precum și precedentul – „Lose You To Love Me”, este filmat în întregime cu un iPhone 11 Pro.

Vezi videoclipul aici: https://www.youtube.com/watch?v=8u-_64S7plI

Piesa „Lose To Love Me” – compusă în colaborare cu Julia Michaels, Justin Tranter, Mattias Larsson și Robin Fredriksson – a fost lansată ieri. Împreună cu materialul „Look At Her Now”, Selena Gomez le oferă fanilor șansa de a înțelege și pătrunde în universul trăirilor artistei lor preferate.

Ascultă / Descarcă „Look At Her Now”: https://umusic.lnk.to/LookAtHerNow
Ascultă / Descarcă „Lose You To Love Me”: https://umusic.lnk.to/LoseYouToLoveMe