Maria Butina le-a adresat mulţumiri cetăţenilor ruşi pentru sprijinul acordat

După sosirea sa la Moscova, la bordul unei aeronave care a decolat de la Miami, cu destinaţia Aeroportul Internaţional Şeremetievo, din capitala rusă, rusoiaca Maria Butina le-a adresat mulţumiri tuturor cetăţenilor ruşi şi diplomaţilor ruşi pentru sprijinul acordat. Declaraţia respectivă a fost făcută de Butina, după ce s-a întâlni cu tatăl ei, Valeri Butin, care a aşteptat-o la aeroport.

„Zborul a fost unul liniştit”, a declarat Maria. „Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat, cetăţenilor ruşi, care au strâns bani pentru a mă proteja. Mulţumesc Ministerului rus al Afacerilor Externe şi diplomaţilor ruşi că au făcut tot ceea ce le-a stat în puteri. Le adresez mulţumiri ONG-urilor. Nu am cedat şi nici nu am renunțat nicio clipă pentru că nu avut niciun drept s-o fac. Am mai spus-o într-un videoclip că rușii nu cedează şi nu renunță!”, a spus ea. Rusoaica s-a întâlnit cu rudele sale, care o aşteptau cu flori.

Rusoiaca Maria Butina a sosit sâmbătă, 26 octombrie, la Moscova, la bordul unei aeronave, care a decolat de la Miami cu destinația Şeremetievo. Aeronava, care a efectuat cursa SU-111 Miami-Moscova, a aterizat pe Aeroportul Internaţional Şeremetievo, din capitala rusă. Potrivit site-ului Flight Radar, avionul a ajuns mult mai devreme faţă de ora stabilită. Valeri Butin, tatăl Mariei Butina, a sosit sâmbătă la Moscova, pentru a se întâlni, pe Aeroportul Internaţional Şeremetievo, cu fiica sa, care a revenit în Rusia din Statele Unite. Ea a fost aşteptată pe Aeroportul Internaţional Şeremetievo, atât de Valeri Butin, cât şi de 50 de jurnalişti./vdraguta/dsirbu

www.russian.rt.com – 26 octombrie