Informaţii din trafic

Drumul Naţional 7 Bucureşti – Piteşti se închide de la această oră până cel mai târziu la ora 18:00 în zona oraşului Topoloveni, din judeţul Argeş. Acolo se vor face reparaţii la un pod. Şoferii vor fi deviaţi pe mai multe drumuri judeţene apropiate, iar ocolul este de aproximativ 10 kilometri. Cu alte informaţii din trafic vine acum reporterul nostru Alex Lancuzov. Bună dimineaţa!
Reporter: Bună dimineața! Tot pe DN 7, dar la Milcoiu, lângă Râmnicu Vâlcea, continuă montarea separatoarelor de sens, cu restricții – este un sector de drum cu 3 benzi unde au fost accidente grave, cu pătrundere pe contrasens. Pe DN7 Valea Oltului restricții la Călimănești – Căciulata, kilometrul 202, pentru dislocarea stâncilor periculoase de pe versanți, cu închiderea circulației în reprize de câte 15 minute, iar la kilometrul 212 lângă Brezoi, tot pe Valea Oltului, sunt programate plombări cu trafic alternativ, la paletă. Pe autostrada A1 București – Pitești continuă trasarea marcajelor între Vânătorii Mici și Căteasca, sensul spre Pitești; pe A1, în județul Hunedoara reparații între Simeria şi Orăștie la kilometrul 341. Pe șoselele din Moldova, reparații la Târgu Frumos – Mosca pe DN 28A, dar și pe DN 28 la Podul Iloaiei, în județul Iași. În județul Neamț sunt programate intervenții la Soci, pe DN 2 și consolidări între Bicaz și Poiana Largului cel puțin până la sfârșitul anului.
La final vă mai spun că se menține restricția temporară la Vama Bechet, practic, nu se trece în Bulgaria cu bacul, este nivel scăzut al Dunării./amirea/sdm2

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (29 octombrie)