Peste 7.000 de firme au fost premiate aseară de către Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti. Evenimentul a avut loc în cadrul celei de a 26-a Gale de decernare a premiilor Topului Firmelor din Bucureşti. Radio România Actualităţi a primit un premiu special, după cum a declarat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Costică Mustaţă:

Costică Mustaţă: Radio România Actualități va primi un trofeu special la această ediție pentru promovarea economiei naționale și a valorilor românești. Urăm postului de radio România Actualităţi, la 91 de ani, „La mulți ani!”, viață lungă și să fie la fel de profesionist și profesional așa cum a fost întotdeauna.

Radio România organizează astăzi Ziua Porţilor Deschise. Între orele 10:00 şi 15:00, la sediul din Bucureşti, intrarea din strada Temişana, sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi să vadă Agenţia de Presă RADOR, Radio România 3 Net Florian Pittis, Bucureşti FM, Antena Satelor, Studioul Paul Grigoriu al Radio România Actualităţi sau Studioul Mihai Zirra, al Redacţiei Teatru. Radio România împlineşte mâine 91 de ani de existenţă./dsirbu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 31 octombrie