„Sub umbreiu’ nucului” este cea mai nouă poveste cântată de Narcisa Suciu

Fără doar şi poate, Narcisa Suciu este unul dintre promotorii unor povesti cu iz tradiţional, inspirate din folclorul românesc şi spuse într-o manieră folk. Luna noiembrie o gaseşte într-un cadru ce aduce în prim plan poezia nucului „Sub umbreiu’ nucului”, cu versuri din folclor şi aranjament muzical realizat de Sandy Deac.

Ascultă Descarcă piesa:

https://NarcisaSuciu.lnk.to/SubUmbreiuNucului

Pachetul este completat de un grafic video creat de Mihai Sighinaş care aduce în era digitală o istorisire ce face parte din bogăţia culturii româneşti.

De-a lungul anilor, Narcisa, mutată de câțiva ani în Finlanda, a fost prezentă constant în România: a fost concurent într-o emisiune TV, a participat în cadrul ediției aniversare a Cerbul de Aur sau a lansat albumul de Crăciun – „Crăciunul meu”. În luna decembrie a acestui an, artista revine în România și va fi prezentă pe parcursul lunii în mai multe orașe din țară cu o serie de concerte dedicate Crăciunului.

Asculta / Descarca piesa (https://NarcisaSuciu.lnk.to/SubUmbreiuNucului)

** Facebook (https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania/)
** Twitter (https://twitter.com/MediaProMusic)
** Link (https://www.instagram.com/mediapromusic/)
** Website (https://umusic.ro/)
** Pinterest (https://ro.pinterest.com/musicisuniversal/)
** YouTube (https://www.youtube.com/MediaProMusic)
Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

Copyright © 2018 Universal Music Romania & MediaPro Music, All rights reserved.
Primiti acest email deoarece sunteti interesati de noutatile artistilor Universal Music Romania si MediaPro Music

Our mailing address is:
Universal Music Romania
str. G-ral N. Dona, Nr 16

RADOR – 4 octombrie