Repetiţii generale în ajunul Zilei Naţionale a României

În Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti a avut loc, astăzi, repetiţia generală pentru parada de la 1 Decembrie. Coordonatorul paradei, generalul Vasile Toader, a declarat că românii sunt aşteptaţi mâine să asiste la evenimentul organizat de Ziua Naţională a României:

Vasile Toader: Până acum tot antrenamentul a decurs foarte bine, mai avem câteva mici situaţii de rezolvat, dar, repet, sunt mici şi sunt foarte uşor de corectat. Suntem bucuroşi că avem destul de multă lume la ora asta lângă noi, cu toate că ştim că s-a limitat traficul în Bucureşti şi aş vrea să o spun cu mare drag, aşteptăm toţi românii să vină în Piaţa Arcului de Triumf, mâine, de Ziua Naţională a României.

Realizator: Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul de Interne, SRI şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, din care 500 de militari din peste 20 de ţări aliate sau partenere, aproximativ 200 de mijloace tehnice şi peste 50 de aeronave vor participa, mâine, începând cu ora 11:00, la parada militară organizată de Ziua Naţională a României în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti, transmite redactorul nostru Oana Bâlă./gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 30 noiembrie