În prag de sărbători, premiera filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun” a adus zâmbete pe fețele a sute de copii, la Grand Cinema Băneasa

Gașca 5GANG a pregătit anul acesta cel mai frumos cadou de Crăciun pentru fani: un film de comedie pentru toată familia. „5GANG: Un altfel de Crăciun”, debutul regizoral al lui BRomania, a avut luni seara evenimentul de premieră la București, iar artiști, actori, vedete de televiziune și sute de copii s-au adunat la Grand Cinema Băneasa, pentru a viziona filmul alături de gașca vloggerilor.

În sălile pline ale cinematografului a fost o atmosferă magică înainte de Crăciun, iar invitații au petrecut momente unice alături de actorii favoriți din film, în timp ce s-au bucurat în premieră de scenele pline de umor de pe marele ecran.

 Atât copiii, cât și adulții, au râs și s-au distrat în timpul vizionării filmului la cele mai amuzante scene, care i-au captivat rând pe rând. Filmul de comedie este aşteptat cu nerăbdare de către fanii 5GANG din întreaga țară și va ajunge în cinematografe pe 27 decembrie.

Mai mult de 800 de adulți și copii au fost prezenți la evenimentul de premiere a filmului: oameni de televiziune, prieteni, vedete și colegi au venit pentru a fi primii care vizionează „5GANG: Un altfel de Crăciun” și, în același timp, pentru a-l susține pe BRomania, la premiera primului său film.

Toți actorii din film au pășit pe rând pe covorul roșu și s-au fotografiat alături de fanii lor: Selly, Pain, Gami, Mădălin, Dia, Laura Giurcanu, Dorian Popa, Julia Marcan, Vali Dobrogeanu, Irina Deaconescu, Skivo, Cristina Almășan, Costi Max, Ștefan Velniciuc și mulți alții, au adus zâmbete pe fețele invitaților.

Printre cei prezenți s-au numărat și celebrități și cunoscuți creatori de conținut precum Antonia și Alex Velea, însoțiți de copiii lor, Dominic și Akim, INNA, The Motans, Amalia Năstase, Diana Sar, Codin Maticiuc, Carmen Grebenișan, Ada Condeescu sau Maria Zvinca.

Cu această ocazie, BRomania și-a făcut oficial debutul ca regizor de film și a mulțumit celor prezenți la începutul și finalul proiecției pentru susținere și aprecieri: „Este o seară foarte importantă pentru mine și vă mulțumesc tuturor celor care v-ați făcut timp să veniți la premiera primului meu film în prag de sărbători. Sper vă placă și să vă simțiți bine.”, a declarat Bromania.

Selly, Gami, Pain, Mădălin și Dia au fost cuprinși de emoții, deși sunt obișnuiți cu felicitările și aplauzele din partea fanilor. Pe parcursul serii, invitații s-au fotografiat alături de actorii principali din film, au degustat bucate tradiționale de sărbători și au socializat cu actorii lor preferați.

La final, cei mici au plecat acasă cu un poster semnat de fiecare membru 5GANG, și cei mai mari au ciocnit un pahar în cadrul de sărbătoare. A fost o seară magică pentru cei prezenți, iar fiecare invitat a plecat acasă cu zâmbetul pe buze.

Povestea filmului are loc în perioada Crăciunului, când Selly îl întâlnește pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), iar apoi dispare subit. Gami, Pain, Mădălin și Dia își dau seama că ar putea fi în pericol, așa că pleacă să-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, ajung si ei într-o situație dificilă. Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut, în timp ce Pain și Madălin intră într-o situație romantică destul de complicată. Selly este păzit de Helga (Laura Giurcanu), bodyguard-ul lui Carafă, și încearcă să evadeze.

Premiera filmului în cinematografele din toată țara are loc pe 27 decembrie, iar biletele pot fi cumpărate în avans pe bilet.5gang.ro.