Teatrul Coquette vă invită

Vineri 10 ianuarie 2020  la ora 19.30

EU, TU SI COPACUL / SAH MAT, de Gabriel Costan

O poveste de dragoste care se naște întâmplător, pe o bancă în parc, prezentată prin trei momente cheie din viața unui cuplu: întâlnirea, încercarea și finalul. Întâlnirea este o confruntare destinsă și amuzantă, cu tatonări, tachinări și ironii. Ce se poate  naște dintr-o asemenea intâlnire? Când crezi că ai prevăzut deja totul vei avea o nouă surpriză.

Vă invităm la o poveste cu o EA si un EL fermecători, prinși în mrejele propriilor intunecimi, în mrejele iubirii, dorinței, pasiunii, răzbunării.

Cu: Valeria Cristia si Gabriel Costan

Regia: Ruxandra Bălașu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Sambata 11 ianuarie 2020 la ora 11.00

Prâslea cel Voinic și merele de aur

Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor adecvat copiilor și adulților.

În grădina Împăratului Verde crește un măr, cu mere de aur, care sunt furate în fiecare an când se coc de către un zmeu năstrușnic, a cărui putere stă într-un inel. Merele de Aur, atât de prețioase împăratului sunt păzite pe rând de către cei trei fii ai săi, dar eroul, mezinul Prâslea reușește să prindă făptașul după ce îi înfruntă și pe cei doi căpcăuni, cei doi paznici comici ai peșterii zmeului.

Zmeul a răpit-o pe frumoasa Ileana, fiica împăratului din regatul de Safir, dar Prâslea cel Voinic, reușește să o salveze din peștera zmeului.

Distribuție:  Claudia Drăgan, Cristian Dionise și Alexandru Mandu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Sambata 11 ianuarie 2020  la ora 19.00

Valsul Hazardului

Un spectacol ca o spumă de șampanie. Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată.
O femeie face un accident cu mașina și ajunge să răspundă în fața unui Înger, care- i punctează fiecare răspuns. Uneori, oamenii ajung în situații cel putin ciudate. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment și lista va continua . Ar trebui adăugat și faptul că balanța nu înclină singură, ci este ajutată de domnul Înger. Spectacolul încearcă să-i reamintească spectatorului de  existența continuă a comicului în orice situație, să îl provoace să reflecteze și asupra dualității deciziilor sale. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant.

Cu: Ruxandra Bălașu  și Mihai Căpățînă

Regia: Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Duminica 12 ianuaeie 2020  la ora 11.00

Hainele cele Noi ale Imparatului

Celebra poveste de Hans Christian Andersen a dat nastere unui spectacol plin de umor și invataminte. O poveste despre mandrie, linguseala, minciuna si adevar spusa cu maiestrie de Teatrul Coquette. Cand mandria este alimentata in mod constant, aceasta se dezvolta in prostie.  Escrocii au in asta o mare participare. Linguseala se claseaza astfel in topul celor mai rele lucruri. Povestea cu o morala clara este construita pe placul celor mici, dar si pe al celor mari.

Imparatul isi doreste mereu sa fie cel mai adorat in toata imparatia, dar din pacate nu prea stie cum sa obtina iubirea tuturor supusilor. De aceea incepe sa creada ca prin aparitia lui in public in haine care mai de care mai frumoase, sau mai sclipitoare reuseste sa-si cucereasca poporul, care nu-si doreste alceva decat un imparat bun, drept si intelept. Oare va reusi imparatul sa se faca placut in adevaratul sens de catre popor? Cum isi va invata lectia? O poveste cu haz, cu rasturnari de situatie si cu talc, la care Teatrul Coquette va asteapta cu drag.

Distribuție:  Ruxandra Balasu, Mihai Capatina, Gabriel Costan și Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Duminica 12 ianuarie 2020  la ora 18.00

Îngerul Pantofilor de Giovanna Zoboli

Un spectacol delicat dedicat copiilor  peste 10 ani, parinților și bunicilor. Dana Voicu  interpretează textul de Giovanna Zoboli, tradus de Florin Dumitrescu. Spectacolul este o coproducție Teatrul Coquette și Chatarsis Studio.

O poveste pentru copii și oameni mari.

O poveste despre relația copii-părinți.

O poveste despre nenumăratele feluri în care iubirea se poate manifesta.

O poveste „altfel” despre ce este cu adevărat important.

O poveste în care ochii copiilor văd nevăzutul.

O poveste.

Cu actrița:  Dana Voicu

Sconografia: Daniel Divrician

Regia: Ștefania Maftei

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Vineri 17 ianuarie 2020  la ora 19.30

Magnolii și Cianură de Olga Delia Mateescu

O comedie polițistă, un spectacol labirint dar nu unul spatial ci unul cu ițe și ațe încurcate. Care sunt suspecții? Care este criminalul sau criminalii sau criminala sau criminalele? Care sunt indiciile?

Teatrul Coquette vă propune o mică excursie în lumea misterelor. Cineva raportează găsirea unui cadavru, care dispare brusc până la venirea poliției. O fi fost o simplă farsă? O fi unul dintre cazurile care raman nerezolvate?

Un mic indiciu: sunt implicate persoane sus-puse, ceea ce face acest caz și mai special și mai delicat. Încă un indiciu: un eveniment trecut este dezgropat. Se deschide dulapul din care mai cade câte un schelet.

Cu: Irina Ungureanu, Gabriela Niță, Alexandru Mandu și Orodel Olaru

Regia: Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumpărate online prin IaBilet, Eventim, Kompostor, Blt.ro, Mystage, Bilete.ro sau de la Casa de Bilete BILETFAN de la statia de Metrou Unirii