Comunicat de presă – Ambasada Franței în România

Ambasada Franței în România și Institutul Francez din România propun o cofinanțare de până la 5.000 de euro pentru proiectele civice lansate de tineri și pentru tineri.

Ambasada Franței în România și Institutul Francez din România propun o cofinanțare de până la 5.000 de euro pentru proiectele organizațiilor de tineret și ONG-urile care pun în valoare inițiativele civice lansate de tineri și pentru tineri.

Proiectele trebuie să propună acțiuni inovatoare și colective pentru anumite tematici, încurajând autoritățile publice să ia în considerare preocupările tinerilor în elaborarea politicilor care îi privesc.

Concursul de proiecte are două părți: inițiative civice și organizarea unui hackaton civic, urmând ca fiecare candidat să aleagă doar una dintre ele.

Condițiile de eligibilitate și precum pentru alte informații sunt disponibile pe site-ul Ambasadei: https://bit.ly/2RjnLEY

Data limită pentru înscrieri este 25 februarie 2020.

Un juriu de experți, format din Florin Stoican, președintele asociaței KOGAYON, Rareș Voicu, vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor, şi Elena Calistru, președinta și cofondatoarea asociației Funky Citizens, va delibera la mijlocul lunii martie 2020 şi va alege proiectele câştigătoare.

RADOR – 23 ianuarie