„1, 2, 3” este noua piesă Geo Da Silva feat. Laydee Di

Geo Da Silva, unul dintre cei mai cunoscuți DJ și MC din România, colaborează cu Laydee Di și lansează „1, 2, 3”. Inspirat din perioada anilor ’70, clipul îmbină elemente dance cu imaginile retro, subliniate atât prin decor, cât și prin ținutele vestimentare. Fresh, plină de energie și cu versuri în limba franceză, dar și engleză, piesa este scrisă și produsă de Laydee Di, Răzvan Dediu, Cătălin Tamazlicaru și Zagga.

„ «1, 2, 3» este un single la care am fost foarte încântat să lucrez și în care am mare încredere. Versurile ne-au inspirat să mergem către zona retro în videoclip. Sper ca energia pe care am pus-o în crearea acestei piese să treacă barierele, să ajungă la voi și să vă binedispună. Mă bucur că și de această dată lansez alături de Cat Music ”, declară Geo Da Silva.

„Colaborarea cu Geo Da Silva a fost o provocare constructivă și m-am bucurat de chimia rezultată din viziunile noastre. Am reușit să găsim un punct de echilibru în ceea ce privește sound-ul și m-am implicat direct în producția piesei, pe lângă songwriting. Conceptul obținut este îndrăzneț, hipnotizant și poate crea o obsesie încă de la prima ascultare. More to come! Laydee Di este o nouă latură artistică a mea, un alter ego nonconformist și imprevizibil”, declară Laydee Di.

Geo Da Silva a mixat pentru prima oară într-un club aflat în apropierea orașului său natal, Timișoara. Devine cunoscut cu hitul „I’ll Do You Like a Truck” care a adunat milioane de vizualizari pe YouTube și care a cucerit topurile din întreaga lume. Piesa „I’ll Do You Like a Truck” are un succes răsunător și Geo Sa Silva pleacă în Statele Unite ale Americii, Franța, Germania, Australia, Brazilia, Italia, Mexic, Rusia și Singapore, într-un turneu internațional. Printre cele mai ascultate au fost „Booma Yee” (împreună cu Jack Mazzoni), „Awela hey”, „I want you” (împreună cu Mr. Sax), „Morena” (alături de Jack Mazzoni și Alien Cut), „Baila conga”, „I love u baby” și „Noaptea-i nebună”. În 2017 lansează alături de Katty S. și Niko single-ul și clipul „Makosa”. În primăvara lui 2018, Geo Da Silva colaborează cu LocoDJ pentru „This is Love”, prima piesă împreună, o poveste dance, exotică, cu influențe future pop. Urmează „Symp
hony” și „Eternal Love”, single-uri lansate de cei doi DJ.

Diana Sturza a.k.a Laydee Di, este o artistă din Chișinău care de-a lungul timpului a participat la numeroase concursuri și emisiuni și a cucerit publicul prin talentul și nonconformismul său. Abordarea îndrăzneață a tinerei compozitoare este ca o semnătură a casei de producție pe care o reprezintă, Nomad Music, ce îmbină atitudinea sa cu sound-ul fresh și ritmurile funk tropicale.