Pepe a lansat “Tu n-ai suflet”, o piesă cu care va frânge multe inimi !!! Noul single este completat de scurt metraj în toată regula.

“Tu n-ai suflet!” este răspunsul artistului pentru toate întrebările din trecut rămase în aer dar mai ales la acel “De ce?” dureros ce defineşte tot tabloul de pe “Îmi pasă”, faţă de care acţiunea este plasată anterior.
Pepe lansează astăzi, “Tu n-ai suflet!” una dintre cele mai aşteptate piese de către fanii lui, un single ce are toate şansele să devină un nou hit fiindcă se pare că artistul deţine reteta pentru ceea ce înseamnă astfel de piese cu mesaj profund.
“Tu n-ai suflet!” vine la exact un an după “Îmi pasă”, o piesă ce a intrat direct în Top 5 piese lansate de către Pepe atât din punct de vedere al cifrelor cât şi în ceea ce priveşte feedback-ul din partea publicului. Iar asocierea nu este una întâmplătoare fiindcă, deşi este vorba de un alt compozitor şi textier, George Hora, “Tu n-ai suflet!” pare că face parte din aceeiaşi poveste vorbind despre toate problemele ce pot cauza remuşcările şi lupta aceea internă pentru care “Îmi pasă” a devenit şi este o piesă atât de iubită.
Aşa cum ne-a obişnuit deja, Pepe reuşeşte să îşi asume personal o stare şi un cumul de sentimente Şi poate că de aceea putem vorbi că a găsit o reţetă, poate că de aceea este atât de apreciat când lansează astfel de piese şi cu siguranţa de aceea este considerat un artist matur care atunci când vorbeşte despre lucruri profunde este şi credibil în această ipostază.
“Tu n-ai suflet!” este exact acea piesă cu mesaj, acea piesă care am ştiut că este făcută pentru mine şi exact aceasta i-am zis lui George (Hora) când mi-a aratat-o prima oară. Nu am avut nevoie decât de o singură audiţie a schiţei (linie melodică cu pian şi versuri) şi am ştiut că este scrisă pentru mine. Gândiţi-vă că am tras vocile cu George având ghid doar un pian. El a construit ulterior tot şi sunt convins că aşa ar trebui să decurgă lucrurile în mod normal. Pentru că dacă totul pleacă de la mesaj şi interpretare absolut orice altceva devine detaliu. Iar George a excelat şi la detalii făcând din “Tu n-ai suflet!” acea piesă pe care nu prea ai cum să o încadrezi într-un gen anume ceea ce nu poate decât să mă bucure.” – a spus Pepe referindu-se la partea muzicală a lucrurilor în ceea ce priveşte “Tu n-ai suflet!”
Oricât de ciudat ar părea fiindcă amândoi sunt în această industrie muzicală de foarte mult timp este prima colaborare a lui Pepe cu George Hora dar se pare că lucrurile nu se vor opri aici fiindcă este clar că există o chimie. Cei doi au colaborat deja într-o echipa lărgită pentru un alt single dar aceasta este o cu totul altă poveste.
Pe partea video a lucrurilor, pentru “Tu n-ai suflet” Pepe a ales să meargă alături de Dan Petcan, acelaşi regizor care este vinovat şi de “Îmi pasă”. Dan a dus ceea ce au făcut băieţii în studio la un alt nivel transformând totul într-un tablou complet care, ca şi exerciţiu de imaginaţie, poate funcţiona de sine stătător, mut, fără să aibe nevoie de nimic, nici măcar de sunet.
“Nu că ar fi fost lucruri de spus şi înainte de “Îmi pasă” sau de “Tu n-ai suflet!” dar pe Dan dacă îl laşi în pace şi mai ales dacă simte piesa din prima, cum mi s-a întâmplat şi mie în studio, devine ireproşabil. Iar acest lucru, eu zic că este mult mai important decât orice caracterizare care i s-ar putea face. Recunosc, pe partea video am mers la sigur sunând-l şi trimiţându-i piesa lui Dan din prima şi doar lui. Şi deşi ştiam ce şi cum s-a filmat, la prima vizionare mi s-a ridicat părul pe mână.” a adăugat Pepe.
Trebuie să amintim aici şi actriţa principal din scurt metrajul “Tu n-ai suflet”. Cristina Postolache este numele noii moldovence la cadru într-un clip al lui Pepe. Cumva, se păstrează tradiţia ca în videoclipurile artistului rolul principal feminin să vină de dincolo de Prut. Cristina a purtat exceptional masca celor fără suflet într-o relaţie dar a fost şi responsabilă cu buna dispoziţie pe platou. În mare parte, succesul pe care l-a avut making-of-ul i se datorează, filmuleţele făcute la filmări adunând deja pe conturile de socializare peste 5 milioane de vizualizări.