Cel mai tânăr post de radio al Societăţii Române de Radiodifuziune, Radio România Braşov FM, va împlini un an de când emite

Cel mai tânăr post de radio al Societăţii Române de Radiodifuziune, Radio România Braşov FM, împlineşte zilele aceastea un an de când emite. Echipa acestui post a decis să organizeze astăzi o serie de surprize pentru ascultători, între care un concert caritabil. Aflăm detalii de la Monica Neacşu, de la Radio România Braşov FM:
Reporter: Radio România Brașov FM a ajuns la ceas aniversar. Pe 1 martie împlinim un an de la prima emisie pe 93,3 FM și am decis să sărbătorim în avans printr-un concert extraordinar organizat în această seară, de la ora 19:00, la Sala Patria din Brașov. Unul dintre organizatorii evenimentului, Răzvan Ţirea:
Răzvan Ţirea: Va fi un concert de excepție: Big Band-ul Radio, împreună cu Berti Barbera și un recital la patru mâini al pianiștilor Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu.
Reporter: Pentru susținerea acestei cauze nobile ni s-au alăturat nume mari ale muzicii, printre care pianiștii brașovenii Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu, care vor susține un recital la patru mâini.
Ioan Dragoș Dimitriu: Cred că o să pregătim nişte mici surprize. Încă nu o să divulg chiar totul, dar, bineînţeles, repertoriul clasic, dar şi reinterpretat cumva.
Reporter: Tot astăzi, pe scena Sălii Patria, va urca Berti Barbera, alături de Big Band Radio, condus de Ionel Tudor. Toți banii strânși în urma acestui eveniment vor ajunge în conturile HOSPICE Casa Speranţei./aburtica/dsirbu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 28 februarie