Conducerea PNL a aprobat în unanimitate susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei

Conducerea PNL a aprobat astăzi în unanimitate susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Generală a Capitalei. Președintele liberal, Ludovic Orban, spune că acest parteneriat este solid, bazat pe dialog onest și pe soluții la problemele Bucureștiului. La rândul său, Nicușor Dan, care a participat la ședință, a declarat că decizia PNL denotă responsabilitate politică.

Nicuşor Dan: A prevalat interesul public. Avem o administrație Gabriela Firea PSD dezastruoasă în București. Am discutat puțin de soluțiile pe care le avem și care sunt convergente. Vreau să spun că PNL-ul are cei mai buni primari din România și experiența pe care ei o au este foarte utilă pentru ce vrem să facem în București şi sunt convins că în luna iunie o să schimbăm această administrație din București.

Reporter: Între timp, Vlad Voiculescu şi-a anunţat retragerea din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. El a criticat PNL pentru modul în care a ales să decidă candidatul opoziţiei pentru această funcție şi spune că așteaptă să vadă care este substanța înțelegerii dintre liberali și Nicușor Dan. Vlad Voiculescu a mai spus că va candida pe lista de consilieri generali ai Capitalei./apuscasu/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 28 februarie