Primul târg din Caravana Gaudeamus Radio România 2020 a ajuns la ora bilanțului

Caravana Gaudeamus Radio România a pășit cu dreptul în noul sezon al târgurilor de carte la Craiova, unde s-a încheiat astăzi cea de a nouăsprezecea ediție a celui mai îndrăgit eveniment de acest gen din țara noastră, organizat în Cetatea Băniei.
Oferta generoasă a ediției, prezentată de cei peste 50 de participanți, un program dens și variat de evenimente găzduite aproape non-stop de Foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu” și, nu în ultimul rând, notorietatea incontestabilă a evenimentului, au adus la Târgul Gaudeamus Radio România peste 10.000 de vizitatori.
Evenimentul a fost organizat de Radio România prin echipa Gaudeamus și Radio România Oltenia – Craiova, între 26 februarie și 1 martie.

Palmaresul integral al acestei ediții a Târgului Gaudeamus Radio România,Craiova 2020, sunt disponibile în comunicatul de presă atașat și pe www.gaudeamus.ro.
Persoane de contact: Connie Chifor (0745 109 649, e-mail connie@gaudeamus.ro) și Nadia Deciu (tel. 0744 480 346, e-mail nadiadeciu@gmail.com).