Sore și Connect-R – jurați ai celui mai tare concurs destinat trupelor de cover: „Undercover – Bătălia Trupelor”, organizat de București Fm

București FM organizează din 4 martie până pe 8 aprilie cea de-a doua ediție a celui mai tare concurs destinat trupelor de cover: Undercover – Bătălia Trupelor, miza fiind intrarea câștigătorilor în play-list-ul radioului.

Dacă la prima ediție Cornel Ilie (Vunk) și Călin Goia (Voltaj) au fost jurații care au decis, alături de public, cine merită marele premiu, anul acesta își asumă rolul Sore și Connect-R. Pe 4 martie, Sore dă startul competiției cu un superconcert – urmând a cânta și noua ei piesă pe care a lansat-o în premieră pe radio luni, 2 martie, la București Fm. Connect-R face spectacol la final, pe 8 aprilie.

Sore spune ca s-a implicat în acest proiect pentru că îi place să asculte voci noi. „Și cred că toți artiștii care au avut parte de noroc și au reușit să se afirme au “datoria” de a ajuta alți artiști. Iar pentru mine e o plăcere să învăț ceva din fiecare întâlnire cu muzica. Eu cred că amandoi, atât Connect-R cât și eu, suntem doi oameni care se ghidează foarte mult dupa feeling, vom alege ce ne face inima să salte. Un alt lucru care ne apropie este faptul că împărțim același nume de familie: juriul format din familia Mihalache ☺”.

„M-am implicat în concursul acesta pentru că mi-e drag live-ul! Pentru că am luptat ca pe piața românească să existe artiști cu band și chiar am făcut sacrificii!!”, afirmă Connect-R.

În „ring”, alături de trupele participante, intră matinalii Marius Stoica și Alex Minculescu. Rolul lor este pe cât de cool, pe atât de greu. De la încurajările din backstage până la a încinge atmosfera pe scenă, realizatorii Matinalului București Fm, BeFm De Dimineață, spun că vom avea parte de muzică bună, distracție si o competiție care ne aduce aminte cât de multe voci bune are România.

„Așteptarea a luat sfârșit. Sezonul 2 de „UNDERCOVER – Bătălia Trupelor” e aici. Exact ca la o continuare de serial tare, sunt foarte curios cine uimește sezonul acesta, cine vine cu acel element de originalitate și, în special, cine vrea la final coroana din acest regat atât de ofertant al trupelor de cover. Din bătălia asta ieșim cu toții câștigați și muzicalizați. Este rândul altor bravi luptători să țină steagul band-ului sus, singura diferență făcând-o felul de a se exprima, în cel mai liber și constructiv mod cu putință. Țin să menționez că aici nimeni nu pariază pe o favorită. Elementul-surpriză apare deseori chiar în rândul membrilor trupei, iar autodepășirea în muzică sună tare bine la radio. Baftă tuturor cu gânduri de viitor, de creații proprii, de bucurie de a fi împreună pe aceeași scenă din București Mall Vitan, începând cu 4 martie, în fiecare miercuri”, spune Marius.

„Povestea merge mai departe. Pentru că, da!, București Fm sprijină trupele de cover să își găsescă identitatea și să se audă la radio! Și cum altfel se pot remarca dacă nu în Mall Vitan în concertul care le poate deschide drumul către succes! Este șansa lor și momentul ca inspirația să își spună cuvântul! Pe note și în fata publicului care îi poate face și mai mari decât sunt!”, completează Alex.

În fiecare miercuri, de la ora 19.00, două trupe intră în concurs și fac spectacol în București Mall Vitan. Trupele care strâng cele mai multe voturi pe Instagramul București Fm ajung în finală.

Ediția aceasta, se vor ”duela”: Trupa Artizan, Bedda Band, The Colours, Emanuel Mirea Band, Trupa Legacy, Trupa Marion, Trupa Nadyla și Trupa Vibes. Ei vor trebui să cânte două piese din repertoriul trupei, una impusă de București Fm, iar cei ajunși în Finală vor trebui să cânte câte o piesă din repertoriul celor doi jurați, Sore și Connect-R.

Miercuri, 4 martie 2020, mega concursul București Fm va debuta cu tragerea la sorți a zilelor de intrare în concurs pentru fiecare trupă, iar la final Sore va susține un concert.

Ediția din 2019 a fost câștigată de Compania 7.

RADOR – 3 martie