Direcția 5 lansează „Vreau acasă”

Direcția 5 lansează „Vreau acasă”, o baladă sensibilă cu un mesaj emoționant și un videoclip de poveste. „Vreau acasă” este compusă de către Marian Ionescu și Florin Dumitrescu și transmite cele mai frumoase trăiri și sentimente: dragostea față de acel loc liniștitor – „acasă” și solidaritatea față de lumea exterioară. Piesa este însoțită de un videoclip ce înglobează cele mai frumoase amintiri create alături de cei drag.

„Vreau acasă” se regăsește pe cel mai recent album al trupei,„Muzică, flori și poezie”, material discografic ce conține piese precum „Lumea de mai multe ori”, „Din prima până în ultima zi”, „Paradis“, „Amor“, „Pur și simplu”, „Hipnotizat”, dar și alte piese

Direcția 5 a lansat primul album din carieră în 1991, urmând o lungă istorie muzicală ce face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

În cei 30 de ani de activitate, Direcția 5 a lansat peste 30 de albume și zeci de piese, intrate în topuri și în sufletele fanilor, dar și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Loredana Groza, Paula Seling.