Primăria municipiului Alba Iulia livrează direct la uşa vârstnicilor din oraş pachete cu alimente de bază

Primăria municipiului Alba Iulia livrează direct la uşa vârstnicilor din oraş pachete cu alimente de bază. Este vorba despre persoanele cu vârsta de peste 65 de ani. În concordanţă totală cu noile măsuri recomandate şi instituite, la nivel naţional, prin Ordonanţa Militară 2, reprezentanţii Primăriei Alba Iulia şi ai partenerilor voluntari vor livra, fiecăruia dintre cei care vor solicita acest lucru pe informare.apulum.ro sau la telefoanele de urgenţă:0730 712 722; 0799 40 20 30 sau 0258 819 462 (interior 9)

Solicitarea de sprijin se comunică de luni până vineri între orele 09.00 -13.00, pentru a putea fi onorată în aceeaşi zi. În „žcoşul”ť cu alimente şi produse de primă necesitate se vor regasi alimente de bază, legume şi fructe până la produse de igienă personală şi casnică. Costul cumpărăturilor va fi de maximum 150 ron, ce urmează să fie achitaţi de beneficiari doar în momentul livrarii produselor direct la uşa lor, de către echipele de voluntari.

Medicamentele vor fi cumpărate strict în baza reţetelor pe care beneficiarii le vor pune la dispoziţia voluntarilor.

Nu sunt solicitaţi bani în avans, iar decontarea se face în baza bonului fiscal în original. Echipele primăriei vor avea documente de identificare asupra lor, nu vor solicita date personale şi vor face livrări doar în baza solicitării transmise la numerele de urgenţă disponibile, informează corespondentul RRA Andreea Bogdan./gpodea

RADOR – 24 martie