Dacia Plant: un nou produs românesc igienizant cu 70% alcool şi argint coloidal

Braşov, 3.04.2020: Dacia Plant se alătură eforturilor uriaşe de protecţie a sănătăţii populaţiei şi lansează astăzi „Dacoderm: Gel de mâini cu argint coloidal”.

 Noul produs al companiei Dacia Plant este destinat menţinerii igienei mâinilor şi este bazat pe două substanţe puternic dezinfectante şi antimicrobiene: alcoolul de 70% şi argintul coloidal. Produsul este puternic dezinfectant, eficient şi îngrijeşte în acelaşi timp pielea mâinilor.

Produsele de igienizare şi dezinfectare a mâinilor pe bază de alcool de 70% au o acţiune rapidă şi un spectru larg antimicrobian şi sunt o alternativă rapidă şi eficientă la curăţarea mâinilor cu apă caldă şi săpun, în locurile şi momentele în care spălarea mâinilor nu este posibilă.  Concentraţia de alcool a produsului a fost aleasă special pentru a se atinge un efect antiinfecţios optim.

În plus faţă de concentraţia crescută de alcool, Dacia Plant a adăugat în compoziţia noului produs argint coloidal. Atunci când este aplicat topic, argintul coloidal este un agent antiinfecţios, antifungic şi  antimicrobian.

„Încercăm să luptăm şi noi, la rândul nostru, cât mai eficient împotriva noului coronavirus şi am demarat producţia unui gel destinat igienizării rapide a mâinilor. Gelul de mâini cu argint coloidal este destinat menţinerii igienei mâinilor mai ales atunci când nu există posibilitatea de a ne spăla pe mâini cu apă caldă şi săpun: la muncă, la cumpărături, etc. Nu este numai un nou produs Dacia Plant, este modul nostru de a ajuta acum România” a declarat Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

Alături de agenţii de curăţare şi dezinfectare, gelul conţine şi ingrediente speciale pentru îngrijirea epidermei:  vitamina E, gel de aloe vera şi glicerină. Vitamina E este un puternic antioxidant, eficient pentru reducerea daunelor UV la nivelul pielii şi care ajută la hrănirea și protejarea pielii.  Aloe vera conține antioxidanți, enzime, vitamine A și C și are puternice efecte antiinflamatoare. Poate ajuta la tratarea arsurilor și hidratarea pielii uscate.

Gelul de mâini cu argint coloidal este produs în două variante, flacon tub de 75ml şi flacon cu dispenser de 100 ml. Gelul va fi distribuit prin canalele de distribuţie Dacia Plant, iar capacitatea de producţie lunară estimată este de 55 000 de flacoane. Gelul de mâini cu argint coloidal face parte din linia de creme Dacoderm destinată îngrijirii pielii şi de ameliorare a unor afecţiuni uşoare, prin aplicare topică.

Despre DACIA PLANT:

Dacia Plant este compania românească cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă. Toate produsele Dacia Plant au concentraţii optime de substanţe active şi nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau îndulcitori artificiali. În fabrica de la Bod-Brașov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi și siropuri bazate pe plante atent selecționate și pe extracte standardizate, precum şi produse alimentare naturale. Brandurile companiei sunt: Dacia Plant®, Interferonat®, Îngerașul®, Sublima®, Calmotusin®, Specialiştii Plantelor®, Citonat®, Dacoderm®, Vitamine şi Minerale®, Alfa®, Bun de tot® şi Detoxicolon®. Pentru mai multe informaţii, accesaţi daciaplant.ro.