Podul de la Mangalia a intrat în reparații capitale

Podul de la Mangalia, de pe DN 39 Constanța-Mangalia, a intrat în reparații capitale, lucrările fiind programate să dureze până la sfârșitul anului. Pe Podul de la Mangalia, la km 45, circulația se desfășoară cu restricții parțiale, cele două benzi ale sensului spre Vama Veche fiind închise. Cu mai multe informații din trafic vine acum, în direct, reporterul RRA Alex Lancuzov. Bună dimineața, Alex!
Reporter: Bun găsit! Ceața reduce vizibiltatea în județul Constanța, pe Autostrada Soarelui, la Murfatlar, și pe A4, Ovidiu-Agigea. Tronsoane cu vibilitatea 100-150 de metri, trafic redus. Adaptați viteza, păstrați o distanță de siguranță mai mare între mașini! Pe A2, Autostrada Soarelui, lucrări cu restricții între București și Fundulea pe aproximativ 12 kilometri, pe alți 10 kilometri pe lângă Draja sunt zone cu circulație deviată, în ambele direcții, pe Calea 1, sensul spre Litoral, iar la Podul Fetești, km 144 sunt reparații pe sensul dinspre mare către București.
În estul țării, Regionala de Drumuri Iași asfaltează în județul Neamț, pe DN 2, intersecție cu DN 28, zona Castelul de Apă Roman. Lucrări pentru Centrura municipiului Bacău, în zona intersecției cu DN 2F, la Holt. Pentru ruta București-Pitești-Sibiu, lucrări aproape finalizate la Morărești,
DN 7, în județul Argeș, km 153, urmează trasarea marcajelor. Atenție, la Câineni, pe Valea Oltului, trafic semaforizat, lucrări de consolidare la km 238.
Ultima informație pentru șoferii care intră în țară pe la Vama Nădlac 1, pe DN7. Poliția de Frontieră estimează un timp de așteptare de aproximativ 6 ore, sunt controale epidemiologice. Atenție, poliția rutieră și jandarmeria formează convoaie spre județele de domiciliu!/eradu/atataru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 4 aprilie