Viceprimarul Capitaeli, Aurelian Bădulescu, despre spațiile de carantină

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, avertizează că mai sunt foarte puține locuri libere în centrele de carantină din București. Bădulescu a mai spus că, dacă proprietarii de hoteluri nu vor pune noi locuri la dispoziție, se va trece la rechiziționarea locurilor de cazare.
Aurelian Bădulescu: Probabil că următoarea etapă va fi trecerea la rechiziție..Instituția rechziției este luarea este luarea din posesia proprietarului cu sau fără voia acestuia a unei proprietăți, serviciu sau orice fel de activitate necesară obiectului pentru care este necesară combaterii stării de urgență. Dacă hotelierii hotelierii nu vor înțelege să pună la dispoziție hotelurile mari din București, atunci vom apela la ordinul dat și vom trece la rechiziție.Vom adopta gradual această situație în prilul rând discutând, arătându-le ordinul.
Reporter: Viceprimarul Capitalei a explicat pentru RADIO ROMÂNIA BUCUREȘTI FM că hotelierii nu mai oferă spații de cazare pengtru carantină, deoarece românii care au plecat au lăsat dezastru în urma lor.
RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 5 aprilie