Comunicat de presă CNAIR – Pasajul de la Mogoșoaia

CNAIR predă antreprenorului ampalasamentul în vederea începerii construcției Pasajului de la Mogoșoaia

Joi, 9 aprilie 2020, începând cu ora 10:00, la intersecția DN Centura București cu DN 1A, CNAIR va preda amplasamentul către Antreprenorul  STRABAG SRL pentru demararea lucrărilor de construcție a pasajului peste DN 1A de la Mogoșoaia.

La eveniment vor participa domnul Secretar de Stat, Ionel Scrioșteanu și Directorul General Adjunct al CNAIR, Ovidiu Barbier.

Până la începerea efectivă a lucrărilor, Antreprenorul va face organizarea de șantier și se va aproviziona cu materialele necesare execuției acestora.

Contractul pentru proiectarea și construcția Pasajului de la Mogoșoaia este în valoare de 32.259.665,70  lei fără TVA.

Obiectivul de investiții „Pasaj Mogoșoaia pe Centura București peste DN 1A” este situat pe Centura București, între km 66+540 – km 67+340 include rampa de urcare (km 66+580 – km 66+810) și rampa de coborâre km (66+920 – km 67+150), pasajul superior peste DN 1A, precum și breteaua de acces 7 (km 66+870 – km 67+340) și breteaua de acces 8 (km 66+870 km 67+280).

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare și 24 luni pentru execuția lucrărilor (de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor și de la predarea amplasamentului către antreprenor).

Menționăm că Antreprenorul a ofertat o perioadă de garanție a lucrărilor de 10 ani.

CNAIR S.A.

RADOR – 8 aprilie