După ce a fost printre primii artişti de pe la noi care a găsit o soluţie de „criză” pentru a continua activitatea şi a fi alături de fanii şi prietenii lui online, în duminica ce abia a trecut Pepe a mai avut o premieră fiind primul artist din Romania, cel puţin, care a susţinut un „concert” online live pe 3 reţele de socializare simultan adunând pe Facebook, Instagram şi Youtube mii de oameni în acelaşi timp şi contorizând în total peste 120.000 de accesări la finalul a două ore de direct, aşa cum dovedesc cifrele de pe paginile oficiale ale artistului.

 Performanţa are în spate multă muncă şi foarte multe ore de live ale artistului alături de prietenii săi online fiindcă Pepe a început tot acest proiect în martie, la începutul nebuniei şi a ajuns să numere deja 8 concerte publice online, transmise LIVE.

 „Proiectul acesta cu „concertele online” este un proiect vechi dar pe care nu am avut timp să îl demarez şi să îl dezvolt şi poate nu era nici timpul. Sunt foarte, foarte mulţi oameni care vor să mă vadă cântând, vor să vorbim, vor să ne distrăm împreună. Sunt locuri din lumea aceasta şi comunităţi în care nu am ajuns şi nici nu cred că voi ajunge vreodată şi atunci singura posibilitate rămâne online-ul. Perioada aceasta a fost contextul şi am zis că trebuie să dăm drumul proiectului mai ales că acum nu are cum să mai pară ieşit din comun. De la o duminică la alta, de la o săptămână la alta, au venit din ce în ce mai mulţi oameni şi în ciuda tuturor problemelor totul a crescut extrem de repede şi frumos. Mi-am făcut prieteni noi, avem deja o comunitate mare şi sunt cereri din ce în ce mai multe să mutăm conceptul şi pe alte platforme şi în alte locuri din online.” a spus Pepe

 Putem vorbi şi de recorduri şi multe premiere în dezvoltarea acestui proiect. Luat de val şi purtat de comentariile şi aprecierile prietenilor virtuali primul concert online a avut peste 4 ore  şi jumătate în care Pepe a cantat aproape tot timpul şi dacă cineva crede că a fost o excepţie trebuie văzut cel de-al treilea concert, cel din Duminica Floriilor, în care artistul a fost în direct aproape 6 ore.

 „Deşi nu este acelaşi lucru ca atunci când eşti pe scenă, mie îmi place să cânt şi de cele mai multe ori uit când trece timpul. Iar dacă şi publicul este alături, chiar şi numai prin LIKE-uri, SHARE-uri, emoticoane, Subscribe-uri sau mai ştiu eu ce totul este aproape perfect. Mi se întâmplă treaba aceasta în viaţa normală darămite la mine acasă unde am şi confortul necesar pentru a uita de tot şi de toate pentru câteva ore şi a aduce un pic de zâmbet oamenilor, un pic de distracţie care nu are cum să facă rău în nici un context, mai ales în aceste vremuri.” a adăugat Pepe.

 Şi pentru a încheia cum se cuvine partea de statistici de moment a concertelor online a lui Pepe, trebuie adăugat faptul că de 1 Mai artistul a reuşit ceea ce toată lumea credea că este imposibil şi anume, primul concert online transmis LIVE pe Instagram pentru ca la numai o săptămână să ridice ştacheta şi să pună în „scenă” şi prima „cântare” online pe trei reţele de socializare simultan şi anume Facebook, Instagram şi Youtube.

Adunând până în acest moment 8 concerte publice transmise LIVE, peste 25 de ore în direct, mai bine de 1 milion de accesări şi vizualizări proiectul va continua şi după relaxare şi chiar după ce lucrurile vor reveni la normal.

 „Nu ştiu dacă lucrurile vor reveni la forma de dinainte de pandemie prea curând sau dacă vor reveni vreodată. Cert este că voi continua cu proiectul online. După relaxare vom avea posibilitatea să ne mişcăm ceva mai mult şi să mergem mai departe atât tehnic cât şi muzical. Pregătim surprize mari aşa că staţi aproape fiindcă ne vom distra, separaţi dar împreună, online.”