DJ Sava şi MD DJ lansează „Rigoletta”

După ce a lansat împreună cu Elianne „Ador”, DJ SAVA colaborează pentru prima oară cu MD DJ pentru „Rigoletta”, un single ce ar putea deveni cu ușurință unul dintre imnurile acestei veri. Compus de către DJ SAVA, producătorul muzical care lansează hit după hit, alături de Nicoleta Gavrilliță și Daniel Mitroi, „Rigoletta” este un single fresh, potrivit pentru zilele toride ce urmează, ce îmbină beat-uri EDM și elemente tribale care rămân întipărite în minte. Videoclipul, în regia lui Alex Volintiru, completează summer mood-ul cu imagini bold și valuri turcoaz, toate acestea pe fundalul exotic al Barcelonei.

DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. De-a lungul timpului, DJ-ul a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare. În 2017 a lansat „Nena” (alături de Isasi B.), urmat de „Sea Lo Que Sea” (alături de Carine) și „Coco Bongo” (împreună cu Olga Verbitchi). DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul și clipul „Wild Fire”, cu Ioana Ignat pentru „N-am nevoie”, și alături de Hyenas, Mandinga, Yasiris și MWolf pentru piesa „BOA”.

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & ​​MD DJ – Shiva (Original Mix), Arilena Ara – Nentori (DJ Dark & ​​MD DJ Remix), Sonique – It Feels So Good (Mentol & MD DJ Remix) și Dj Dark & ​​MD DJ – Ederlezi (Original Mix).