PSD critică măsurile de relaxare hotărâte de guvern

Social-democrații critică măsurile de relaxare care intră în vigoare mâine, dar mai ales faptul că au fost anunțate foarte târziu. Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, atrage atenția că această întârziere ar putea duce la unele probleme.
Lucian Romașcanu: Au venit foarte târziu cu măsurile pe care le vor lua de la 1 iunie, iar acest lucru iarăși va crea probleme, cum au creat probleme și cu venirea în țară atunci, după 15 mai, când trebuiau să se pregătească pentru această măsură, știind că lucrurile se vor întâmpla aşa. În altă ordine de idei, gândim fiecare cu capul nostru ce înseamnă să mergi la sală, să te speli pe mâini, dar să n-ai voie să faci duș, sau să trebuiască să mergi la mare doar pe șezlonguri distanțate, cu rezervare prealabilă – adică dintr-odată mersul la plajă devine o activitate de lux, nu mai este o activitate democratică.
Realizator: Premierul Ludovic Orban a anunțat deja că hotărârea de guvern care prevede măsurile de relaxare va fi modificată astfel încât să se poată face plajă și pe prosoape sau cearceafuri, nu doar pe șezlonguri, dar tot respectând distanța de protecție sanitară.#HUN/cvanatoru

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (31 mai)