Vladimir Putin i-a felicitat pe cetăţenii ruşi cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a felicitat pe cetăţenii ruşi cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, subliniind că pentru fiecare cetăţean rus în parte patria înseamnă familie, casă părintească şi pâmântul natal.

„Aș dori să-i felicit pe toți cetățenii țării și pe compatrioții noștri aflaţi în străinătate cu ocazia acestei sărbători semnificative, pe absolut toți cei pentru care această zi este plină de o semnificaţie sacră”, a adăugat liderul de la Kremlin.

„Sentimentul luminos şi pătrunzător al patriei a ajutat în toate timpurile poporul nostru să treacă de necazuri, dureri, să reziste, să supraviețuiască, să se menţină integru în urma încercărilor dure şi să răspundă la orice provocare”, a mai spus președintele Rusiei.

Şeful statului rus a declarat că cetățenii țării se gândesc întotdeauna la patrie cu cele mai calde sentimente şi prețuiesc istoria milenară a acesteia, cultura sa măreaţă, realizările sale grandioase, bogăția naturală unică, frumusețea teritoriilor sale dată de diversitatea și originalitatea regiunilor./vdraguta/schelaru

www.russian.rt.com – 12 iunie