Mesaj de felicitare adresat echipei RUSSIA TODAY de către Karin Kneissl, fost ministru austriac de externe

Fostul ministrul austriac de externe, Karin Kneissl, a adresat un mesaj de felicitare echipei redacţionale a postului de televiziune RUSSIA TODAY, cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, sărbătorită pe 12 iunie. Fostul ministru al afacerilor externe al Austriei, Karin Kneissl, a felicitat echipa RUSSIA TODAY cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, care a fost sărbătorită pe 12 iunie, a anunţat Margarita Simonian, redactorul șef al postului de televiziune RUSSIA TODAY și a trustului media Russia Today.
Draga echipa! Permiteți-mi să transmit și eu cele mai sincere urări cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei. Multe s-au întâmplat în acești 30 de ani...”, a declarat fostul ministru de externe al Austriei, citat de Simonian.
Kneissl i-a urat echipei redacţionale să aibă mereu perspectivă și suficientă independenţă ca „să se bucure de momentele frumoase care ne crează existența și o transformă în viață”. De asemenea, ea le-a urat pace tuturor și fiecăruia în parte.
Acesta este fostul ministru austriac de externe, la nunta căruia a fost Putin și care astăzi scrie urări pentru noi şi ne-a felicitat cu ocazia Zilei Rusiei. Mulțumesc, Karin, este extrem de plăcut!” – a scris Margarita Simonian.
Președintele francez, Emmanuel Macron, a transmis şi el un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei președintelui rus Vladimir Putin și poporului rus.
De asemenea, ambasadorul american la Moscova, John Sullivan, i-a felicitat pe cetăţenii ruși, în numele președintelui american Donald Trump, cu ocazia acestei sărbători.
Totodată, secretarul de stat al Statelor Unite, Mike Pompeo, a adresat un mesaj de felicitare cetăţenilor ruşi cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, relatează Agenţia de presă RIA NOVOSTI.
Președintele iranian, Hassan Rouhani, i-a transmis vineri un mesaj de felicitare preşedintelui rus, Vladimir Putin, cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, 12 iunie, relatează Agenţia de presă RIA NOVOSTI, cu referire la surse de la Ambasada Iranului de la Moscova.
Aș dori să vă felicit sincer Excelența Dvs. și pe cetăţenii țării Dvs. cu ocazia Zilei Federației Ruse...”, a declarat liderul iranian, în mesaj. El a menționat că pe parcursul anilor trecuți, relațiile dintre Rusia și Iran „au fost dezvoltate și aprofundate, în contextul intereselor comune”. Rouhani și-a exprimat convingerea că relațiile dintre cele două țări „se vor extinde, în contextul intereselor bilaterale pentru a spori bunăstarea celor două popoare”.
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a adresat şi el astăzi un mesaj de felicitare liderului rus cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei./vdraguta/dsirbu

www.russian.rt.com – 13 iunie