PSD va sprijini orice măsură pentru combaterea epidemiei care poate fi justificată prin date științifice (Lucian Romașcanu)

Realizator: Astăzi PSD a anunțat că orice măsură pentru combaterea epidemiei de COVID-19 care poate fi justificată prin date științifice, prezentate de epidemiologi, va fi sprijinită de social-democraţi în parlament. Purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu, a precizat că legislația pregătită de executiv cu privire la izolarea și carantina instituționalizată va fi amendată în conformitate cu decizia CCR și votată.
Lucian Romașcanu: Guvernul are obligația să vină cu analiza factorilor de risc, susținută de specialiști renumiți în domeniu. Pandemia există, măștile în spațiu închis, distanțarea fizică între persoane sunt lucruri minime pe care trebuie să le facem și ele trebuie impuse într-un fel sau altul. Tot ceea ce ține de măsuri excesive, care împiedică reluarea activității economice, nu sunt tolerabile. Și mai este acea măsură prin ordine ale ministrului, prin proceduri, prin circuite pe care ministerul le-a transmis prin DSP-uri către spitale, spitalele în continuare nu primesc pacienții cronici.#HUN/ilapadat

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (5 iulie)