Restricții de circulație cauzate de condiţiile meteo nefavorabile

Condițiile meteo nefavorabile au dus la instituirea unor restricții de circulație pe un drum național și două județene. Totodată, a început să fie aglomerație pe centura capitalei – după cum ne informează de la Centrul Infotrafic al Poliției Române subinspectorul Alexandru Andronache.
Alexandru Andronache: Este vorba despre DN 1R, blocat în localitatea Sâncraiu din județul Cluj. Acolo, circulația rutieră este deviată pe DJ 126, chiar prin localitate. De asemenea, avem alte două drumuri județene cu circulația rutieră întreruptă ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă, respectiv DJ 223B, blocat la kilometrul 49+200m, între localitățile Dorobanțu și Traian din județul Tulcea – se circulă acolo pe o rută ocolitoare -, și, de asemenea, DJ 672C, blocat în zona localităţii Runcu din judeţul Gorj.
La această oră, pe principalele artere rutiere se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind normale. Iar în ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe centura capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Bragadiru, Pantelimon şi Popeşti-Leordeni.
În final, le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență la volan, să se asigure înainte de schimbarea direcției de deplasare, dar și să crească distanța de siguranță între vehicule./rpatulea/cvanatoru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (9 iulie)