RUBY & SHIFT îți aduc cel mai fresh single și îți toarnă „Limonada”

După ce și-a surprins fanii cu una dintre cele mai îndrăznețe colaborări pentru piesa „Rapido”, care în doar 48 de ore de la lansare ocupa locul 1 în Trending, RUBY lansează alături de SHIFT „Limonada”, un single fresh, potrivit zilelor în care „soarele topește strada”.

Compusă de către Șerban Cazan, SHIFT și Roland Kiss, „Limonada” este o piesă plină de energie, iar videoclipul regizat de Kobzzon, surprinde o poveste cool și funny din care nu lipsește seducția, jovialitatea și RUBY, artista care știe cum să își cucerească de fiecare dată publicul și să se reinventeze pentru fiecare proiect al său.

„«Când soarele topește strada, cea mai bună-i Limonada». Încă una de la mine cu SHIFT Baby, nu pot să fiu decât fericită. Cât a mai rămas din vară, distrați-vă și răcoriți-vă cu o limonadă rece”, declară artista.

În urmă cu două săptămâni, RUBY a lansat alături de Florin Salam și Costi Ioniță „RAPIDO”, single care a cucerit Marea Britanie, Germania, Spania și Italia și a adunat peste 6 milionane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei.
Piese precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), “Condimente” (feat. Nosfe), „Îți multumesc” (împreună cu A.U) și „Invizibil” (împreună cu SHIFT) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.

Compozitor și producător de succes, SHIFT și-a început drumul către topurile muzicale, în 2013, prin single-ul „Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care a ajuns direct în playlist-urile de radio, TV și club. Au urmat hituri precum „După ani și ani” (feat. Vizi Imre), „Lejer”, „Rupem boxele” (feat. Andreea Bănică), „Avioane de hârtie” (feat. Andra), „Norocos” (feat. What’s UP și Connect-R) și „Urcă și coboară” (feat. RUBY).

Geanina Savu – CAT Music Romania

RADOR – 16 iulie