FOARTE URGENT: La vârsta de doar doi anișori luptă clipă de clipă pentru a trăi… 😢😢

Andreea Teușan are doar 3 ani și 5 luni și  copilăria ei a fost compromisă de diagnosticul cumplit pe care l-a primit acum un an și jumătate. La această vârstă, vorbim despre perioada bucuriilor, a imaginaţiei, despre o lume deschisă spre iubire și frumos, în care totul este posibil. În loc să se bucure de această perioadă frumoasă, de aproximativ un an și jumătate, micuța Andreea se luptă cu o boală grea și chinuitoare, care-i pune în pericol viața.

La vârsta de doar doi anișori, aceasta a fost diagnosticată cu epilepsie, boală cu care se luptă până în prezent, și care pare să se agraveze. Andreea suferea crize de epilepsie mai ușoare înainte, dar în ultima perioadă au început să se agraveze din ce în ce mai mult. Anul acesta, în urma unui RMN au fost depistate niște leziuni pe creierul micuței Andreea. 

Din fericire, rugăciunile părinților și a celor apropiați au fost auzite și fetița a fost acceptată de o clinică din Turcia. Reprezentanții clinicii au făcut un cost estimativ, care reprezintă o sumă ireală pentru Familia Teușan. Învestigațiile inițiale de care ar avea nevoie fetița, cumulează un cost total de aproximativ 32.000 de euro. însă acesta poate crește, în funcție de rezultatele testelor și de evoluția bolii. 

 

Ne-ar fi de mare ajutor dacă ați binevoi să copiați textul de mai jos și să-l publicați pe profilul dumneavoastră de facebook.

 

Dragi prieteni,

Am rămas profund impresionat de drama prin care trece familia Teușan, al cărei copil, Andreea, a fost diagnosticată cu epilepsie, boală cu care se luptă și în prezent. Vă rog mult să ne unim forțele și să le dăm o mână de ajutor acestor oameni greu încercați de viață. Au nevoie de 32000 Euro pentru spitalizare la terapie intensivă, investigații medicale și tratament pentru a-l salva viață. Eu am donat pentru Andreea, accesând link-ul de campanie: https://salveazaoinima.ro/andreea-teusan/ 

Împreună îi putem reda zâmbetul acestui suflet nevinovat!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Teusan) al copilului pentru care faceți donatia!