Keanu Reeves lucrează la o serie de benzi desenate

Actorul Keanu Reeves (55 de ani) lucrează la o serie de benzi desenate. Vedeta de la Hollywood vrea să producă o serie de benzi desenate, formată din douăsprezece piese, intitulată „BRZRKR”, împreună cu Matt Kindt, autorul romanului grafic al „New York Times”. Potrivit CNN, prima parte va fi lansată în luna octombrie.
„Am iubit benzile desenate de când eram copil și m-au influențat artistic”, a spus Reeves, într-o declarație despre motivația pentru noul său proiect.
„BRZRKR” este despre un om nemuritor care rătăceşte pe pământ de secole, fiind recrutat de Guvernul SUA pentru a merge în misiuni secrete de top, în schimbul adevărului despre existența sa.
Matt Kindt a spus că „BRZRKR” este „un cocktail puternic cu toate lucrurile care ne plac: povestea unui războinic nemuritor, împletită cu istorie, conspirații, spiritualitate și un ajutor gigantic acordat împotriva violenței – toate cu scop intens și, în final, o descoperire sfâșietoare”.(www.kleinezeitung.at, www.thejakartapost.com – 21 iulie)/aionescu/vdraguta