Actorul Hugh Grant va juca duminică primul meci în Campionatul de Tenis de la Båstad, Suedia

Actorul Hugh Grant (59 de ani) joacă tenis la Campionatul de la Båstad, Suedia. Actorul britanic din „Notting Hill” își dispută duminică primul meci individual din grupa de vârstă 60+ la Campionatul din centrul de tenis suedez Båstad. Anul nașterii,1960, este decisiv pentru clasificarea sa la seniori. Grant împlinește 60 de ani pe 9 septembrie.
În ciuda participanților proeminenți, Campionatul de Tenis nu va înregistra o audiență. Conform restricțiilor impuse de coronavirus în Suedia, la meci nu sunt permise mai mult de 50 de persoane, inclusiv jucătorii și familiile acestora, după cum au confirmat marți organizatorii, citaţi de Agenția germană de presă DPA. Despre debutul lui Hugh Grant la turneul de tenis a relatat pentru prima dată ziarul suedez „Sydsvenskan”.
Din anul 2018, actorul Hugh Grant este căsătorit cu suedeza Anna Eberstein. Cei doi sunt considerați fani ai tenisului, fiind văzuți des la turneele mari din întreaga lume. Cuplul are trei copii împreună și își petrece adesea vara în casa de vacanță din Torekov, lângă Båstad. Campionatul de tenis de la Båstad are loc în perioada 23 iulie – 2 august./aionescu/vdraguta

www.stren.de – 22 iulie