Candidaţii Alianţei PNL-USR-PLUS la sectoarele Capitalei

Conducerea PNL a validat astăzi colaborarea cu USR-PLUS și candidații pentru primăriile sectoarelor Capitalei și a deci susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Generală. Președintele PNL Ludovic Orban declara după ședința Biroului Permanent Național al partidului că au fost validați candidații pentru funcțiile de președinte de consiliu județean și pentru cele de primar în municipiile reședință de județ.

Ludovic Orban: Am validat înțelegerea unei colaborări loiale cu partenerii de la USR-PLUS și candidații Partidului Național Liberal cât şi candidații USR-PLUS la primăriile de sector, am decis susținerea pentru Primăria Capitalei a candidatului independent Nicușor Dan. Am adoptat un regulament privind desfășurarea campaniei de către candidații și membrii Partidului Național Liberal care să asigure protecția sanitară a cetățenilor cu care interacționăm astfel încât să nu existe niciun risc de răspândire a virusului în activitățile de campanie.

Realizator: USR-PLUS va avea candidați în București la sectoarele1, 2 doi și 4, iar PNL la 3, 5 și 6. La sectorul 1 va candida Clotilde Armand, la sectorul 2 Radu Mihai, la sectorul 3 Adrian Moraru, la 4 Simona Spătaru, la sectorul 5 Cristian Băcanu și la 6 Ciprian Ciucu, transmite reporterul nostru Alina Stănuță./apuscasu/cpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 1 august